Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sintjohannesga

Wil je een schoonmaakhulp in Sintjohannesga? Steeds meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Sintjohannesga! Op dit platform ontdek je handige tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens vergelijken wij enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €13,20 per uur.

schoonmaker-zoeken-sintjohannesga

Een schoonmaakster in Sintjohannesga inhuren

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Sintjohannesga inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Sintjohannesga zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser komt schoonmaken. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer de opdracht passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. We raden aan om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat je precies verwacht. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker gaat soms niet zo snel. Gelukkig zijn er speciale online marktplaatsen die je hierbij helpen. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sintjohannesga

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Sintjohannesga

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Sintjohannesga, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Oudehaske, Nijehaske, Rotsterhaule en Rotstergaast.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. Hieronder delen wij de meest gangbare klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van overhemden.
 • Opvouwen van de was.
 • De ventilatie reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,70 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor bevordert een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere aanbieders in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Sintjohannesga. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,00 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen de €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €12,50 tot zo’n €18,75 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Sintjohannesga hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor onder andere keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Sintjohannesga?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie