Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rotstergaast

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Rotstergaast? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, geen rotklusjes meer en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Rotstergaast! Op deze pagina bekijk je diverse tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bieden we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €13,10 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-rotstergaast

Een schoonmaakster in Rotstergaast zoeken

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Rotstergaast inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder kan je gebruik maken van speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Rotstergaast vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een professionele schoonmaker is best lastig. Er bestaan diverse webapplicaties die jou helpen zoeken. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Soms regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Marktplaats.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rotstergaast

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Rotstergaast

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Rotstergaast, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Rotsterhaule, Sintjohannesga, Rottum en Luinjeberd.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom huis. In het volgende deel delen wij een overzicht met huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (plaatselijk) al voor €12,80 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor bevordert een fijne werksituatie en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse organisaties in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Rotstergaast. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,00 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen de €21,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot +/- €19,00 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: dweilen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de planten water geven.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Rotstergaast huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Rotstergaast?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie