Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Luinjeberd

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Luinjeberd? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Luinjeberd! Op deze website ontdek je handige tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-luinjeberd

Een schoonmaakster in Luinjeberd zoeken

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Luinjeberd inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Luinjeberd vinden

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw aanvraag ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is goed om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt gebruik maken van speciale websites die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Care.com: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Heerenveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Luinjeberd

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Luinjeberd

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Luinjeberd, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Rottum, Rotstergaast, Tjalleberd en Gersloot.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. Bijgaand delen wij een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Glazenwassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Opmaken van de bedden.
 • Strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,10 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor draagt bij aan de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal schoonmaakondernemers in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Luinjeberd. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,00 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €23,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,20 tot €18,00 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of de planten water geven.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Luinjeberd kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan het aantal ruimtes, het aantal bewoners en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Luinjeberd?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie