Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Niehove

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Niehove? Meer en meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Niehove! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we volop tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-niehove

Een schoonmaakster in Niehove zoeken

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Niehove inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste heb je allerlei praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Niehove inhuren

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp bij je thuis komt. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Vergelijk nu direct de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Selecteer verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw verzoek gehonoreerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt aan huis op de afgesproken datum. Het is goed om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn praktische online marktplaatsen die daarbij helpen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Westerkwartier.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Niehove

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Niehove

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Niehove, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Lauwerzijl, Saaksum, Oldehove en Den Ham.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei klussen in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder bieden wij een opsomming met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het aanrecht afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,20 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte zorgt voor het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende dienstverleners in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Niehove. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,00 en €33,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Groningen.
 • Tarieven: tussen plus minus €23,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,30 tot +/- €15,75 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Niehove kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals stofzuigen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Niehove?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven bedragen tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie