Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Den Dungen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Den Dungen? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ijverige schoonmaker in Den Dungen! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je diverse tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €12,90 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-den-dungen

Een schoonmaakster in Den Dungen zoeken

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Den Dungen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Den Dungen vergelijken

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser komt poetsen. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, ervaring en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en benoem wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is best lastig. Er bestaan speciale webapplicaties die jou helpen zoeken. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Marktplaats.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Sint-Michielsgestel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Den Dungen

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Den Dungen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Den Dungen, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Gemonde, Esch, Helvoirt en Cromvoirt.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle karweitjes binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder verstrekken we een overzicht met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Strijken.
 • De was wegwerken.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp (regionaal) nu al vanaf €12,70 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Den Dungen. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen gemiddeld €20,50 en €34,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €13,30 tot zo’n €17,75 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die opgepakt worden: dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Den Dungen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen, ramen lappen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Den Dungen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie