Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Noardeast-Fryslân

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Noardeast-Fryslân? Meer en meer mensen hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Noardeast-Fryslân! Op deze website tref je volop tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,00 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-noordoost-friesland

Een schoonmaakster in Noardeast-Fryslân vinden

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Noardeast-Fryslân inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Noardeast-Fryslân vinden

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp aan de slag gaat. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je een match.

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is best lastig. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke bemiddelaars die jou helpen zoeken. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Noardeast-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Noardeast-Fryslân

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Noardeast-Fryslân

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Noardeast-Fryslân, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Noordenveld, Westerkwartier, Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. Hieronder tref je een lijst met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen en drogen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,80 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor stimuleert productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende organisaties in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Noardeast-Fryslân. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,50 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €24,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €12,60 tot wel €16,25 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, stofzuigen. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Noardeast-Fryslân kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van het aantal m2, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Noardeast-Fryslân?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie