Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Neder-Betuwe

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Neder-Betuwe? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een goede schoonmaker in Neder-Betuwe! Op deze pagina tref je handige tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Verder bekijk je hier populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €13,10 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-neder-betuwe

Een schoonmaakster in Neder-Betuwe vinden

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Neder-Betuwe inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Neder-Betuwe inhuren

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt werken. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw inschrijving wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een professionele schoonmaker is niet eenvoudig. Tegenwoordig zijn er speciale platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Marktplaats.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Neder-Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Neder-Betuwe

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Neder-Betuwe

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Neder-Betuwe, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Culemborg, Vijfheerenlanden, Buren en Tiel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het volgende deel bekijk je de meest voorkomende werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,60 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte zorgt voor het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse dienstverleners in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Neder-Betuwe. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €23,50 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen de €21,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,30 tot +/- €18,25 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de stoep aanvegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Neder-Betuwe hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Neder-Betuwe?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €350,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie