Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Culemborg

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Culemborg? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Culemborg! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we veel tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,40 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-culemborg

Een schoonmaakster in Culemborg gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Culemborg inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Als laatste ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Culemborg inhuren

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Contact opnemen

  Selecteer enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is slim om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en vertel waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er handige online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw wensen in Culemborg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Culemborg

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Culemborg

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Culemborg, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Vijfheerenlanden, West Betuwe, Neder-Betuwe en Buren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het volgende deel tref je de meest voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen wassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was wegwerken.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp uit de regio al vanaf €12,70 per werkuur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert de werksfeer en productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende schoonmakers in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Culemborg. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €25,00 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van winkels, horeca en hotels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen de €20,50 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,00 tot wel €18,25 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of de planten doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Culemborg laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van het type woning, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Culemborg?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €275,00 tot €575,00.

Plaats een reactie