Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Opheusden

Wil je een schoonmaakhulp in Opheusden? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Opheusden! Op schoonmakerzoeken.nl tref je diverse tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens vergelijken wij een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-opheusden

Een schoonmaakster in Opheusden vinden

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Opheusden inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Ook zien wij steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Opheusden vergelijken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw oproep positief wordt ontvangen heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en communiceer waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een ijverige schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt een beroep doen op verschillende platforms die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Neder-Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Opheusden

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Opheusden

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Opheusden, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Ochten, IJzendoorn, Kesteren en Lienden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper is er voor alle werkzaamheden in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder check je de meest voorkomende klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was opvouwen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,90 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor stimuleert een fijne werksituatie en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Opheusden. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €21,50 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €22,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,30 tot wel €17,75 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Opheusden kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Opheusden?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €575,00.

Plaats een reactie