Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kesteren

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Kesteren? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Kesteren! Op schoonmakerzoeken.nl vind je handige tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook behandelen we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-kesteren

Een schoonmaakster in Kesteren vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Kesteren inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Afsluitend kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Kesteren vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  Vergelijk nu direct de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, werkzaamheden en recensies.

 4. Contact opnemen

  Selecteer verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw oproep geaccepteerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een professionele schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van speciale platforms die daarbij helpen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulpstudent.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Neder-Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kesteren

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Kesteren

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Kesteren, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Opheusden, Ochten, Lienden en Ommeren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei klussen in jouw huishouden. In het overzicht hieronder check je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • De was strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al vanaf €12,70 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse schoonmakers in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Kesteren. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, scholen, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen plus minus €22,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €13,00 tot wel €18,75 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de was doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Kesteren huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het type woning, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Kesteren?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €325,00 tot €500,00.

Plaats een reactie