Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ommeren

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Ommeren? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Ommeren! Op deze website tref je volop tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-ommeren

Een schoonmaakster in Ommeren gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Ommeren inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste kan je gebruik maken van speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ommeren zoeken

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster komt schoonmaken. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is goed om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse Apps en websites die je hierbij helpen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Buren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ommeren

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Ommeren

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Ommeren, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Lienden, Kesteren, Ingen en Eck en Wiel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in en rondom huis. Bijgaand tref je de meest voorkomende werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • De was wegwerken.
 • De ventilatie reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,30 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor het werkplezier en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere bedrijven in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Ommeren. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen +/- €25,00 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,40 tot zo’n €17,00 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Daarnaast kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de tuin doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Ommeren laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week ligt aan het type woning, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Ommeren?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €500,00.

Plaats een reactie