Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Eck en Wiel

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Eck en Wiel? Meer en meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Eck en Wiel! Op deze pagina ontdek je nuttige tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-eck-en-wiel

Een schoonmaakster in Eck en Wiel inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Eck en Wiel inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde kan je gebruik maken van speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Eck en Wiel inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt werken. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw aanmelding beantwoord wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is slim om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en vertel wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker is best lastig. Tegenwoordig zijn er praktische bemiddelaars die jou helpen zoeken. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Buren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Eck en Wiel

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Eck en Wiel

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Eck en Wiel, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Ingen, Ommeren, Rijswijk en Maurik.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder delen wij de meest voorkomende klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €13,50 per werkuur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor bevordert het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Eck en Wiel. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €20,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,30 tot wel €17,25 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Eck en Wiel kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Eck en Wiel?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €525,00.

Plaats een reactie