Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nistelrode

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Nistelrode? Flink wat Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Nistelrode! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we volop tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bekijk je hier enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je bekijkt hier ook contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-nistelrode

Een schoonmaakster in Nistelrode vinden

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Nistelrode inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste heb je allerlei online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nistelrode zoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp aan huis komt. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Nationalehulpgids.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Bernheze.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nistelrode

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Nistelrode

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Nistelrode, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Nuland, Oijen, Geffen en Haren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare klussen in en rondom jouw woning. Hieronder delen wij een lijst met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) al voor €12,90 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor helpt bij een prettige werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal bedrijven in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Nistelrode. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,00 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €22,50 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,60 tot +/- €17,50 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Nistelrode kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Nistelrode?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie