Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bernheze

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Bernheze? Flink wat Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Bernheze! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je nuttige tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-bernheze

Een schoonmaakster in Bernheze zoeken

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Bernheze inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Bernheze vinden

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp aan de slag gaat. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw uitnodiging wederzijds passend is heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is goed om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn nuttige webapplicaties die jou helpen zoeken. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Care.com: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Bernheze.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bernheze

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Bernheze

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Bernheze, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Maashorst, Gemert-Bakel, Oss en Maasdriel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand bekijk je een opsomming met schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen lappen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,90 (uurloon).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene schoonmakers in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Bernheze. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,50 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €25,00 en €33,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,00 tot zo’n €16,75 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard taken die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Indien nodig kan je afspraken maken over afwassen of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Bernheze huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals stofzuigen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Bernheze?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie