Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vinkel

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Vinkel? Flink wat Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, altijd een gezonde woning, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Vinkel! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij duidelijke tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-vinkel

Een schoonmaakster in Vinkel vinden

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Vinkel inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook heb je allerlei praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Vinkel opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt poetsen. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op prijs per uur, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw oproep positief wordt ontvangen heb jij een helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een vakkundige schoonmaker kan complex zijn. Je kunt een beroep doen op diverse webapplicaties die jou helpen zoeken. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Bernheze.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vinkel

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Vinkel

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Vinkel, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Heesch, Haren, Reek en Schaijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in jouw huishouden. Hieronder tref je de meest voorkomende werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,50 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte helpt bij het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal schoonmakers in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Vinkel. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,00 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen +/- €20,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,90 tot +/- €15,00 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klusjes die opgepakt worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen en opvouwen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Vinkel kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van dweilen, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Vinkel?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie