Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Haren

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Haren? Meer en meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Haren! Op deze pagina vind je handige tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens behandelen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €13,20 per uur.

schoonmaker-zoeken-haren

Een schoonmaakster in Haren zoeken

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Haren inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste heb je steeds meer platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Haren zoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster komt werken. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw oproep ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat voor jou van belang is. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn gebruiksvriendelijke online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Oss.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Haren

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Haren

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Haren, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Geffen, Nistelrode, Heesch en Vinkel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser is er voor alle huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. Bijgaand bekijk je de meest voorkomende klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (lokaal) nu al vanaf €12,90 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei aanbieders in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Haren. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Groningen.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €22,00 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,50 tot zo’n €17,00 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Haren kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Haren?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus liggen tussen de €350,00 tot €550,00.

Plaats een reactie