Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gemert-Bakel

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Gemert-Bakel? Steeds meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Gemert-Bakel! Op ons portaal delen wij concrete tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €12,60 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-gemert-bakel

Een schoonmaakster in Gemert-Bakel inhuren

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Gemert-Bakel inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zien wij steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Gemert-Bakel vergelijken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw komt poetsen. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is slim om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Door middel van het internet kun je terecht op praktische bemiddelaars die jou helpen zoeken. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Gemert-Bakel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gemert-Bakel

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Gemert-Bakel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Gemert-Bakel, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Boekel, Land van Cuijk, Maashorst en Bernheze.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder bekijk je een opsomming met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Strijken.
 • De was opvouwen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €12,70 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse organisaties in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Gemert-Bakel. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €22,50 en €32,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,00 tot wel €17,00 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: afstoffen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Gemert-Bakel laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Gemert-Bakel?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten bedragen tussen de €350,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie