Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Boekel

Wil je een schoonmaakhulp in Boekel? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Boekel! Op dit platform bekijk je concrete tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens delen we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-boekel

Een schoonmaakster in Boekel vinden

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Boekel inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Boekel zoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Populaire opties zijn om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Kies diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw verzoek ingewilligd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Ons advies is om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een goede schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er praktische webapplicaties die jou helpen zoeken. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Care.com: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Boekel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Boekel

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Boekel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Boekel, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Land van Cuijk, Meierijstad, Gemert-Bakel en Maashorst.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster huur je in voor de meest gangbare karweitjes in en rondom huis. Bijgaand delen wij de meest voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van overhemden.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De garage opruimen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €12,80 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte draagt bij aan gelukkige werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende schoonmakers in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Boekel. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €32,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen ongeveer €20,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €13,10 tot €17,50 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, stofzuigen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de planten doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Boekel huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan de grootte van de woning, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Boekel?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €275,00 tot €650,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie