Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Elsendorp

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Elsendorp? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Elsendorp! Op onze schoonmaakwebsite bieden we volop tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €12,90 p/uur.

schoonmaker-zoeken-elsendorp

Een schoonmaakster in Elsendorp zoeken

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Elsendorp inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste zijn er diverse platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Elsendorp opzoeken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Stel pakket samen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster komt poetsen. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op uurtarief, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op diverse online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Gemert-Bakel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Elsendorp

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Elsendorp

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Elsendorp, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in De Mortel, Venhorst, Handel en Gemert.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In het overzicht hieronder bieden wij enkele veel voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (regionaal) al voor €12,60 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor draagt bij aan een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Elsendorp. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €20,00 en €31,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,50 tot €19,75 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die gedaan worden: stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Elsendorp huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan de grootte van de woning, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Elsendorp?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie