Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ingen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Ingen? Steeds meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een goede schoonmaker in Ingen! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we veel tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,60 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-ingen

Een schoonmaakster in Ingen gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Ingen inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook zijn er diverse online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Ingen opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser aan de slag gaat. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op prijs, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat de opdracht positief wordt ontvangen heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op speciale platforms die je hierbij helpen. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Voor bedrijven.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Marktplaats.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Buren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ingen

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Ingen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Ingen, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Ommeren, Lienden, Eck en Wiel en Rijswijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder bieden wij een overzicht met klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) al voor €12,80 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor helpt bij gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende bedrijven in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Ingen. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,00 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van winkels, scholen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen ongeveer €23,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot wel €18,50 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die de hulp uitvoert: stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, keuken reinigen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het doen van de was.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Ingen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Ingen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie