Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schore

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Schore? Steeds meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Schore! Op onze schoonmaakwebsite delen wij duidelijke tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-schore

Een schoonmaakster in Schore gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Schore inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook heb je allerlei platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Schore opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Selecteer meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw aanvraag ingewilligd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt aan huis op de overeengekomen datum. We raden aan om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn gebruiksvriendelijke Apps en websites die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Voor bedrijven.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulpstudent.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Kapelle.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schore

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Schore

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Schore, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Wemeldinge, s-Gravenpolder, Hansweert en Kruiningen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei karweitjes binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder verstrekken we enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,50 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor zorgt voor een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Schore. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €24,50 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van scholen, horeca en hotels, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zeeland.
 • Prijs: tussen ongeveer €25,00 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,80 tot zo’n €17,75 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die gedaan worden: afstoffen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals afwassen of het wassen van kleding.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Schore huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt aan de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Schore?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €525,00.

Plaats een reactie