Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Herpen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Herpen? Steeds meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Herpen! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je handige tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-herpen

Een schoonmaakster in Herpen vinden

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Herpen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Herpen zoeken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser komt schoonmaken. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er speciale webapplicaties die jou helpen zoeken. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Care.com: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Oss.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Herpen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Herpen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Herpen, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Schaijk, Reek, Huisseling en Ravenstein.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf verstrekken we een opsomming met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was wegwerken.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al voor €12,70 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte bevordert een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmaakondernemers in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Herpen. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,50 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van scholen, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Groningen.
 • Tarief: tussen om en nabij de €21,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,20 tot wel €19,50 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die afgewerkt worden: dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Herpen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan het type woning, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Herpen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie