Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oudkarspel

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Oudkarspel? Meer en meer mensen hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Oudkarspel! Op deze website delen wij veel tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder behandelen we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €13,30 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-oudkarspel

Een schoonmaakster in Oudkarspel gezocht

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Oudkarspel inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Oudkarspel vinden

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw verzoek beantwoord wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan praktische applicaties die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Vaak gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Dijk en Waard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oudkarspel

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Oudkarspel

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Oudkarspel, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Winkel, Lutjewinkel, Noord-Scharwoude en Zuid-Scharwoude.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder bekijk je een lijst met huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van overhemden.
 • Opvouwen van de was.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,30 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte helpt bij het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Oudkarspel. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €25,00 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Onkosten: tussen ongeveer €24,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,30 tot €19,50 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Indien nodig kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Oudkarspel hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, dweilen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt aan de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Oudkarspel?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie