Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lutjewinkel

Wil je een schoonmaakhulp in Lutjewinkel? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Lutjewinkel! Op deze website tref je praktische tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-lutjewinkel

Een schoonmaakster in Lutjewinkel vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Lutjewinkel inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Lutjewinkel zoeken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser komt schoonmaken. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, ervaring en recensies.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw verzoek beantwoord wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op verschillende vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Nationalehulpgids.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Hollands Kroon.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lutjewinkel

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Lutjewinkel

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Lutjewinkel, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, Winkel en Oudkarspel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf bieden wij enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,50 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor heeft effect op het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei aanbieders in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Lutjewinkel. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €24,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot wel €18,50 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, dweilen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of de planten doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Lutjewinkel huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Lutjewinkel?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €200,00 tot €600,00.

Plaats een reactie