Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuwe Niedorp

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Nieuwe Niedorp? Steeds meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Nieuwe Niedorp! Op ons portaal verstrekken we duidelijke tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €13,20 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-nieuwe-niedorp

Een schoonmaakster in Nieuwe Niedorp gezocht

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Nieuwe Niedorp inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Nieuwe Niedorp opzoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Check en analyseer de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Ons advies is om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt gebruik maken van diverse portalen die daarbij helpen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Hollands Kroon.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuwe Niedorp

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Lokale schoonmaakbedrijven in Nieuwe Niedorp

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Nieuwe Niedorp, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Oude Niedorp, t Veld, Lutjewinkel en Winkel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei karweitjes binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder bekijk je een lijst met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,50 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor zorgt voor het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Nieuwe Niedorp. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,50 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €22,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot wel €16,50 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Nieuwe Niedorp laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Nieuwe Niedorp?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie