Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker t Veld

Op zoek naar een schoonmaakhulp in t Veld? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, altijd een gezonde woning, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in t Veld! Op deze pagina lees je duidelijke tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,00 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-t-veld

Een schoonmaakster in t Veld gezocht

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in t Veld inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in t Veld zoeken

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp aan de slag gaat. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw inschrijving ingewilligd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is goed om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en vertel waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van diverse vraag- en aanbodsites die je hierbij helpen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Care.com: Matching op basis van jouw wensen in Hollands Kroon.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht t Veld

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in t Veld

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in t Veld, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Zijdewind, Waarland, Oude Niedorp en Nieuwe Niedorp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder bieden wij de meest voorkomende werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €12,80 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte helpt bij een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse dienstverleners in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in t Veld. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote taken zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,00 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €21,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot wel €15,50 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in t Veld hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt aan het type woning, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in t Veld?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €550,00.

Plaats een reactie