Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zijdewind

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Zijdewind? Steeds meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Zijdewind! Op deze pagina delen wij handige tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-zijdewind

Een schoonmaakster in Zijdewind gezocht

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Zijdewind inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde ontstaan er meer en meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Zijdewind inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt poetsen. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw inschrijving wederzijds passend is heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is slim om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat je precies verwacht. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale online marktplaatsen die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Care.com: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Hollands Kroon.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zijdewind

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Zijdewind

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Zijdewind, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Waarland, Sint Maarten, t Veld en Oude Niedorp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in en rondom huis. Bijgaand vind je de meest voorkomende huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed opmaken.
 • Strijken.
 • Kleren wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,10 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere schoonmakers in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Zijdewind. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van scholen, winkels, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €20,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €13,30 tot wel €15,25 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals afwassen of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Zijdewind kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Zijdewind?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €600,00.

Plaats een reactie