Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oude Niedorp

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Oude Niedorp? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Oude Niedorp! Op deze website bieden we volop tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bieden we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €13,00 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-oude-niedorp

Een schoonmaakster in Oude Niedorp gezocht

Heb je een druk leven en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Oude Niedorp inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Oude Niedorp zoeken

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan huis komt. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op prijs, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als de opdracht passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en vertel waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Hollands Kroon.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oude Niedorp

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Oude Niedorp

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Oude Niedorp, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in t Veld, Zijdewind, Nieuwe Niedorp en Lutjewinkel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. Bijgaand bieden wij een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Schone ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De garage opruimen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (lokaal) al voor €12,50 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor heeft effect op de productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Oude Niedorp. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €30,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €21,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot €20,00 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard klusjes die gedaan worden: dweilen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Oude Niedorp kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor onder andere ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Oude Niedorp?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan bedragen tussen de €275,00 tot €650,00.

Plaats een reactie