Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wijk en Aalburg

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Wijk en Aalburg? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een professionele schoonmaker in Wijk en Aalburg! Op ons portaal ontdek je volop tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 per uur.

schoonmaker-zoeken-wijk-en-aalburg

Een schoonmaakster in Wijk en Aalburg gezocht

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Wijk en Aalburg inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast zijn er diverse praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Wijk en Aalburg vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp aan de slag gaat. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker kan complex zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige Apps en websites die je hierbij helpen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Helpling.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Altena.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wijk en Aalburg

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Wijk en Aalburg

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Wijk en Aalburg, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Veen, Genderen, Nieuwendijk en Sleeuwijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in en rondom huis. Bijgaand bieden wij de meest voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,60 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor stimuleert het werkgenot en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei schoonmaakondernemers in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Wijk en Aalburg. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van winkels, horeca en hotels, kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen de €21,50 en €30,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot €19,75 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Wijk en Aalburg laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Wijk en Aalburg?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €550,00.

Plaats een reactie