Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Genderen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Genderen? Veel jonge gezinnen en ouderen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Genderen! Op schoonmakerzoeken.nl lees je duidelijke tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €13,10 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-genderen

Een schoonmaakster in Genderen vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Genderen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Als laatste zijn er diverse online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Genderen zoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb je een match.

 5. Kennismaking

  De hulp zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een goede schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan gebruiksvriendelijke webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Marktplaats.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Altena.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Genderen

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Genderen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Genderen, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Eethen, Drongelen, Veen en Wijk en Aalburg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser is er voor alle karweitjes in jouw huishouden. Hieronder delen wij de meest gangbare schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kleding strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al vanaf €13,10 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor heeft effect op het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene bedrijven in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Genderen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €22,50 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €22,00 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot wel €18,75 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of het doen van de was.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Genderen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door het type woning, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Genderen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie