Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuwendijk

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Nieuwendijk? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij geven advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Nieuwendijk! Op dit platform vind je handige tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bespreken we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €13,40 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-nieuwendijk

Een schoonmaakster in Nieuwendijk zoeken

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Nieuwendijk inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nieuwendijk vinden

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt poetsen. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een goede schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van nuttige websites die je hierbij helpen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Nationalehulpgids.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Altena.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuwendijk

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Nieuwendijk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Nieuwendijk, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Wijk en Aalburg, Veen, Sleeuwijk en Werkendam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder check je de meest gangbare klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Het wassen van de kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,20 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert het werkgenot en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene aanbieders in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Nieuwendijk. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of dakreiniging behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €33,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van scholen, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen de €25,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot wel €19,75 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, dweilen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Nieuwendijk huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Nieuwendijk?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie