Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Winkel

Wil je een schoonmaakhulp in Winkel? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Winkel! Op deze pagina delen wij nuttige tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij delen we diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Als laatste vind je ook contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €12,80 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-winkel

Een schoonmaakster in Winkel zoeken

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Winkel inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Afsluitend kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Winkel inhuren

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw oproep geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker kan soms lastig zijn. Er bestaan diverse websites die hiervoor specifiek service verlenen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Voor bedrijven.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Hulpstudent.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Hollands Kroon.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Winkel

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Winkel

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Winkel, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Oudkarspel en Noord-Scharwoude.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in en rondom jouw woning. Hieronder delen wij een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,40 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) bevordert een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse dienstverleners in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Winkel. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €22,00 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen +/- €24,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,80 tot €19,75 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard taken die gedaan worden: ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Indien nodig kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Winkel huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Winkel?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €275,00 tot €500,00.

Plaats een reactie