Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ravenstein

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Ravenstein? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Ravenstein! Op dit platform tref je duidelijke tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-ravenstein

Een schoonmaakster in Ravenstein gezocht

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Ravenstein inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Afsluitend heb je allerlei platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Ravenstein opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, ervaring en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw inschrijving ingewilligd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan wat je precies verwacht. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulp.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Oss.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ravenstein

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Ravenstein

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Ravenstein, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Huisseling, Herpen, Macharen en Megen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder bekijk je een opsomming met klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen van kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (lokaal) al vanaf €13,30 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte heeft effect op een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene schoonmaakondernemers in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Ravenstein. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,00 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Groningen.
 • Tarief: tussen de €21,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot zo’n €17,25 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of rondom de woning vegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Jonge gezinnen in Ravenstein laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan het type woning, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Ravenstein?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie