Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Macharen

Wil je een schoonmaakhulp in Macharen? Steeds meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Macharen! Op ons portaal lees je volop tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €12,90 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-macharen

Een schoonmaakster in Macharen zoeken

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Macharen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Daarnaast heb je allerlei platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Macharen vergelijken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Kies 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Tegenwoordig zijn er praktische platforms die jou helpen zoeken. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Oss.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Macharen

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Macharen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Macharen, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Ravenstein, Huisseling, Megen en Escharen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom huis. In onderstaande paragraaf vind je de meest gangbare schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De vuilnis buiten zetten.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (lokaal) al vanaf €13,20 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte zorgt voor een fijne werksituatie en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal aanbieders in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Macharen. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Groningen.
 • Prijzen: tussen +/- €22,50 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot +/- €19,25 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: ramen wassen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Macharen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Macharen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie