Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Escharen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Escharen? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Escharen! Op onze schoonmaakwebsite delen wij handige tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens behandelen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-escharen

Een schoonmaakster in Escharen gezocht

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Escharen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde heb je steeds meer speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Escharen opzoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op prijs, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt bij je thuis op de afgesproken datum. We raden aan om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een professionele schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er praktische online marktplaatsen die jou helpen zoeken. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Voor bedrijven.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Land van Cuijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Escharen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Escharen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Escharen, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Megen, Macharen, Grave en Keent.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster is er voor alle huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel bekijk je enkele veel voorkomende klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen van kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende schoonmakers in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Escharen. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of dakreiniging kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,00 en €32,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, winkels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen om en nabij de €22,00 en €33,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,60 tot €15,75 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Jonge gezinnen in Escharen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het aantal m2, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Escharen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven liggen tussen de €200,00 tot €600,00.

Plaats een reactie