Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Keent

Wil je een schoonmaakhulp in Keent? Meer en meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Keent! Op deze website tref je praktische tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Verder delen we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-keent

Een schoonmaakster in Keent inhuren

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Keent inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Keent opzoeken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster aan huis komt. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Kies enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en vertel waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een professionele schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Care.com: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Oss.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Keent

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Keent

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Keent, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Grave, Escharen, Overlangel en Neerloon.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in en rondom huis. Hieronder vind je een lijst met werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €12,70 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor heeft effect op een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal schoonmaakondernemers in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Keent. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €34,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Groningen.
 • Kostprijs: tussen +/- €20,00 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,40 tot zo’n €17,50 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Tevens kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Keent huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan het type woning, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Keent?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie