Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Westkapelle

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Westkapelle? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben een extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het vinden van een vakkundige schoonmaker in Westkapelle! Op dit platform bieden we duidelijke tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-westkapelle

Een schoonmaakster in Westkapelle vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Westkapelle inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast heb je steeds meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Westkapelle vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op tarief, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Kies een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw verzoek goedgekeurd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is handig om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van ijverige schoonmaker is ingewikkeld. Tegenwoordig zijn er diverse websites die hiervoor specifiek service verlenen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Care.com: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Veere.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Westkapelle

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Westkapelle

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Westkapelle, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Aagtekerke, Grijpskerke, Domburg en Oostkapelle.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder vind je enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,40 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor stimuleert gelukkige werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal bedrijven in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Westkapelle. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €20,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zeeland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €22,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,10 tot zo’n €15,25 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Westkapelle hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor onder andere het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Westkapelle?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €525,00.

Plaats een reactie