Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Veere

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Veere? Steeds meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een professionele schoonmaker in Veere! Op deze website bekijk je duidelijke tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-veere

Een schoonmaakster in Veere zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Veere inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Ook heb je allerlei praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Veere zoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt poetsen. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Het is handig om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een bedreven schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op speciale vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Nationalehulpgids.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Veere.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Veere

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Veere

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Veere, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Vlissingen, Reimerswaal, Middelburg en Schouwen-Duiveland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder vind je een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,10 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal organisaties in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Veere. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zeeland.
 • Kosten: tussen gemiddeld €21,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot +/- €19,00 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Veere kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door het type woning, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Veere?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie