Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Biggekerke

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Biggekerke? Steeds meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Biggekerke! Op schoonmakerzoeken.nl tref je handige tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook delen we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €13,20 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-biggekerke

Een schoonmaakster in Biggekerke zoeken

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Biggekerke inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Daarnaast kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Biggekerke zoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt poetsen. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Selecteer verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw oproep beantwoord wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt aan huis op de afgesproken datum. Het is slim om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt een beroep doen op speciale platforms die jou helpen zoeken. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Veere.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Biggekerke

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Biggekerke

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Biggekerke, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Zoutelande, Oost-Souburg, Koudekerke en Meliskerke.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder bekijk je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Opvouwen van de was.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,20 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert productieve werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere aanbieders in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Biggekerke. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zeeland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €21,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,00 tot €19,75 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Biggekerke huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door het aantal m2, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Biggekerke?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven bedragen tussen de €325,00 tot €550,00.

Plaats een reactie