Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zoutelande

Wil je een schoonmaakhulp in Zoutelande? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Zoutelande! Op dit platform bekijk je duidelijke tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-zoutelande

Een schoonmaakster in Zoutelande inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Zoutelande inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Zoutelande vergelijken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp aan de slag gaat. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op prijs per uur, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Kies meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Marktplaats.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Veere.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zoutelande

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Zoutelande

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Zoutelande, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Oost-Souburg, Ritthem, Biggekerke en Koudekerke.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster is er voor alle klussen binnen- en buitenshuis. In het volgende deel check je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed opmaken.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De garage opruimen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,40 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte heeft effect op een fijne werksituatie en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere organisaties die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Zoutelande. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zeeland.
 • Prijs: tussen +/- €21,00 en €30,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot zo’n €19,50 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: keuken reinigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Verder kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Zoutelande huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Zoutelande?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie