Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ritthem

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Ritthem? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Ritthem! Op onze schoonmaakwebsite delen wij handige tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-ritthem

Een schoonmaakster in Ritthem vinden

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Ritthem inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Ritthem opzoeken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt werken. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat je precies verwacht. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker is ingewikkeld. Er bestaan nuttige online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulpstudent.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Vlissingen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ritthem

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Ritthem

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Ritthem, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Yerseke, Rilland, Oost-Souburg en Zoutelande.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen binnen- en buitenshuis. In het volgende deel bekijk je een opsomming met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,90 per 60 minuten.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor een efficiënte werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende schoonmakers in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Ritthem. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,00 en €32,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zeeland.
 • Tarief: tussen de €24,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €13,50 tot zo’n €17,25 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Ritthem kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor onder andere het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door het type woning, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Ritthem?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie