Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vlierden

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Vlierden? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Vlierden! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we diverse tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Verder bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €13,40 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-vlierden

Een schoonmaakster in Vlierden zoeken

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Vlierden inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Vlierden inhuren

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals kosten, werkzaamheden en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is handig om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en vertel wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn praktische platforms die jou helpen zoeken. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Deurne.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vlierden

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Vlierden

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Vlierden, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Liessel, Neerkant, Beek en Donk en Mariahout.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder check je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,50 per werkuur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor bevordert een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende aanbieders in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Vlierden. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,00 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen +/- €21,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €13,00 tot wel €15,25 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Vlierden huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Vlierden?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €350,00 tot €700,00.

Plaats een reactie