Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bemmel

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Bemmel? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Bemmel! Op deze pagina tref je concrete tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €13,10 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-bemmel

Een schoonmaakster in Bemmel inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Bemmel inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Bemmel zoeken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Kies verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en vertel wat je precies verwacht. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er praktische online zoekmachines die je hierbij helpen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Voor bedrijven.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Lingewaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bemmel

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Bemmel

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Bemmel, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Ressen, Haalderen, Oosterhout en Slijk-Ewijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser helpt jou graag met allerlei werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het volgende deel bieden wij een opsomming met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was wegwerken.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €13,50 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor helpt bij een fijne werksituatie en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal schoonmaakondernemers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Bemmel. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €20,00 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, kantoren, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen +/- €22,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,20 tot €17,00 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Bemmel hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van het type woning, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Bemmel?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €525,00.

Plaats een reactie