Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ressen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Ressen? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Ressen! Op ons portaal vind je volop tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook bieden we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €12,70 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-ressen

Een schoonmaakster in Ressen zoeken

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Ressen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend heb je allerlei speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Ressen zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, takenpakket en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er handige portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Nationalehulpgids.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Lingewaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ressen

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Lokale schoonmaakbedrijven in Ressen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Ressen, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Haalderen, Doornenburg, Bemmel en Oosterhout.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom huis. In het overzicht hieronder check je een lijst met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Opvouwen van de was.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp in de buurt al voor €13,30 (uurloon).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor zorgt voor een fijne werksituatie en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal dienstverleners in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Ressen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €25,00 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen de €22,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot €16,75 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de planten water geven.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Ressen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van de grootte van het huis, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Ressen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. De woning wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €500,00.

Plaats een reactie