Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Doornenburg

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Doornenburg? Meer en meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Doornenburg! Op ons portaal vind je nuttige tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Verder delen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-doornenburg

Een schoonmaakster in Doornenburg zoeken

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Doornenburg inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Doornenburg zoeken

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt aan huis op het gekozen moment. We raden aan om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een ervaren schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan diverse online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Lingewaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Doornenburg

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Doornenburg

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Doornenburg, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Angeren, Gendt, Haalderen en Ressen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle huishoudelijke taken in jouw huishouden. Bijgaand delen wij een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleren wassen.
 • De garage opruimen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,00 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte draagt bij aan de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende aanbieders in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Doornenburg. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of dakreiniging zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen plus minus €25,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €13,50 tot €17,25 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: afstoffen, dweilen, ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Doornenburg hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week hangt af van het type woning, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Doornenburg?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten liggen tussen de €250,00 tot €525,00.

Plaats een reactie