Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Angeren

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Angeren? Steeds meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Angeren! Op deze pagina bieden we concrete tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-angeren

Een schoonmaakster in Angeren inhuren

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Angeren inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend zijn er diverse praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Angeren opzoeken

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Kies 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw verzoek wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Het is handig om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan wat je precies verwacht. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op handige Apps en websites die jou helpen zoeken. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Lingewaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Angeren

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Angeren

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Angeren, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Gendt, Bennekom, Doornenburg en Haalderen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei karweitjes in en rondom huis. Bijgaand vind je een lijst met schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de regio al voor €12,50 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Angeren. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of dakreiniging zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €25,00 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €21,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,90 tot wel €18,00 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die gedaan worden: ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Angeren huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Angeren?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie