Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gendt

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Gendt? Meer en meer mensen hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Gendt! Op deze website ontdek je duidelijke tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €13,20 p/uur.

schoonmaker-zoeken-gendt

Een schoonmaakster in Gendt inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Gendt inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Gendt vinden

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt werken. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er diverse online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Marktplaats.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Lingewaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gendt

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Gendt

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Gendt, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Bennekom, Otterlo, Angeren en Doornenburg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle werkzaamheden in en rondom jouw woning. Bijgaand tref je de meest voorkomende huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €12,70 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op fijne en veilige werkplekken en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal dienstverleners in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Gendt. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €21,50 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen ongeveer €21,50 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,00 tot wel €16,50 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Gendt kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het type woning, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Gendt?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie