Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Haalderen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Haalderen? Steeds meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Haalderen! Op dit platform ontdek je handige tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder delen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-haalderen

Een schoonmaakster in Haalderen inhuren

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Haalderen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Haalderen opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw oproep gehonoreerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op verschillende platforms die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Nationalehulpgids.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Lingewaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Haalderen

Vind een goede schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Haalderen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Haalderen, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Doornenburg, Angeren, Ressen en Bemmel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf bekijk je de meest gangbare klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €12,70 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse schoonmaakondernemers in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Haalderen. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €31,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen ongeveer €21,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,50 tot €16,00 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klussen die gedaan worden: dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Haalderen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan het aantal m2, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Haalderen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €700,00.

Plaats een reactie