Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoogvliet Rotterdam

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Hoogvliet Rotterdam? Meer en meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Hoogvliet Rotterdam! Op ons portaal bekijk je diverse tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Verder vergelijken wij populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €13,20 per uur.

schoonmaker-zoeken-hoogvliet-rotterdam

Een schoonmaakster in Hoogvliet Rotterdam gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Hoogvliet Rotterdam inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Hoogvliet Rotterdam vinden

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw verzoek ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er praktische online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Rotterdam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoogvliet Rotterdam

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Hoogvliet Rotterdam

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Hoogvliet Rotterdam, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Pernis Rotterdam, Vondelingenplaat, Rozenburg en Poortugaal.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei klussen in en rondom huis. In het gedeelte hieronder delen wij een overzicht met schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleren wassen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (regionaal) al voor €12,90 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor stimuleert het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere bedrijven in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Hoogvliet Rotterdam. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €25,00 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen plus minus €24,50 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €13,00 tot +/- €15,25 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Hoogvliet Rotterdam laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Hoogvliet Rotterdam?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie