Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Darp

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Darp? Steeds meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Darp! Op ons portaal verstrekken we diverse tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-darp

Een schoonmaakster in Darp vinden

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Darp inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Darp opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp komt schoonmaken. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, ervaring en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Kies enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval de opdracht passend is voor de werknemer heb jij een helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan wat je precies verwacht. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een vakkundige schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan handige portalen die jou helpen zoeken. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Nationalehulpgids.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Westerveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Darp

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Darp

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Darp, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Havelterberg, Uffelte, Havelte en De Schiphorst.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei karweitjes in en rondom jouw woning. In het volgende deel bekijk je de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het aanrecht afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,40 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte bevordert een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende organisaties in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Darp. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, scholen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Drenthe.
 • Prijzen: tussen ongeveer €21,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €13,50 tot €15,75 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Darp hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het aantal m2, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Darp?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €550,00.

Plaats een reactie